Bouwbedrijf uit Gelderland

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Gelderland? Dan bent u bij Bouwbedrijf Vernooij aan het juiste adres! We zijn specialist op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerk. Bekijk hieronder onze introductie video en maak alvast kennis met ons:Ons bouwbedrijf is actief in Gelderland en omstreken

Bouwbedrijf Vernooij is gevestigd in Heerewaarden (Gelderland), maar ook in nabij gelegen provincies zijn we actief als aannemer. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke werkwijze en uitstekend vakmanschap. We zijn een modern, jong, flexibel en ambitieus bedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke sector.
 

Bouwbedrijf GelderlandAannemersbedrijf met onderaannemers uit Gederland

Ons aannemersbedrijf werkt met een kleine eigen bezetting en maken gebruik van een vaste groep vakbekwame onderaannemers. Dit zijn eveneens aannemers uit Gelderland (of in ieder geval uit de buurt) met liefde voor hun vak. Alle onderaannemers zijn ze gecertificeerde vakmannen waarmee we samen uw persoonlijke bouwproject precies kunnen realiseren zoals u dat wilt. 
 

Diensten als aannemer

Wat uw wensen ook zijn betreft uw nieuwbouwproject, wij voeren het uit. Door onze transparante werkwijze zorgen we ervoor dat u precies weet wat er gaande is. U komt niet voor verassingen te staan. Het is geen noodzaak dat uw nieuwbouwproject in Gelderland gevestigd is, ook werken we in nabij gelegen regio’s (zoals Noord Brabant) aan nieuwbouwprojecten of verbouwingen. Ook voor al uw aan- en/of verbouw wensen kunt u bij ons terecht. Mede door onze slimme inkoop en goede voorbereiding hoeft de verbouwing niet eens duur te zijn. Wij leveren kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Naast nieuwbouw en verbouw verzorgen wij ook de renovatie en restauratie van uw project. Of het nu gaat om kleine of grote projecten. Wij zijn de betrouwbare en flexibele partij voor restauratie en renovatiewerkzaamheden. Ook voor al uw timmerwerk binnen en buitenshuis kunt u bij ons terecht in Gelderland. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor al uw timmerwerk in Gelderland (binnen en buitenshuis) kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.
 

Interesse bouwbedrijf Gelderland?

U wilt uw eigen bouwproject realiseren in regio Gelderland of bent u gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We verzorgen voornamelijk woningbouw in Maasdriel en Gelderland, maar ook buiten de provincie bent u bij ons uiteraard van harte welkom bij ons aannemersbedrijf.


Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze in 24 uur of bel direct naar:
0487 50 37 89