Onze diensten

U bent op zoek naar een partner die u helpt bij uw uitdagingen op het gebied van bouw? Bouwbedrijf Vernooij is gespecialiseerd in het klantvriendelijk uitvoeren van bouw en renovatiewerk voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Bouwbedrijf Vernooij staat bekend of haar klantvriendelijke werkwijze en uitstekend vakmanschap.  Wij kunnen u als geen ander helpen met uw bouwkundige uitdagingen.
Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij kunnen u als geen ander helpen met de realisatie van uw nieuwbouwproject. Bouwbedrijf Vernooij houdt rekening met al uw wensen en draagt er zorg voor dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Praktische zaken zoals uw budget en bouwtijd worden vanaf het begin helder gemaakt. 
Nieuwbouw
Verbouw
Verbouw

Verbouw

Heeft u een verbouwproject waar u hulp bij kunt gebruiken? U wilt uw woning of kantoor uitbreiden, veranderen, vernieuwen of in een nieuw jasje gieten? Bouwbedrijf Vernooij heeft jarenlange ervaring met het realiseren van uiteenlopende verbouwprojecten. Wij leveren kwaliteit tegen een haarscherpe prijs. 
Restauratie & Reparatie

Restauratie & Reparatie

U heeft een uitdaging op het gebied van restauratie of renovatie van uw woning, kantoor, schuur of andere locatie? Bouwbedrijf vernooij heeft alle expertise in huis om voor zowel de particuliere als zakelijke sector oplossingen te bieden. Denk hierbij aan het vervangen van kozijnen, vernieuwen van dakkapellen of herstellen van houtrot. 
Restauratie & Reparatie
Timmerwerk
Timmerwerk

Timmerwerk

Voor timmerwerk in zowel de particuliere als zakelijke sector bent u bij Bouwbedrijf Vernooij aan het juiste adres. Samen met u bespreken we uw project en houden we rekening met al uw wensen. Omdat timmerwerk projecten complex kunnen zijn zorgen wij op onze eigen locatie voor de juiste voorbereiding op uw project. Wij hebben tevens alle benodigde moderne machines in huis om uw project te laten slagen. 
Wij werken met een kleine eigen bezetting en maken veel gebruik van een vaste groep vakbekwame onderaannemers. Stuk voor stuk zijn dat vakmannen met een passie voor hun vak. Uiteraard zijn deze ook gecertificeerd. Samen kunnen wij uw bouwproject precies invullen zoals u dat wilt.

‚ÄčBenieuwd naar onze uitgevoerde projecten? Bekijk ze hier!

Wij hebben al diverse klanten mogen helpen met hun nieuwbouw, timmerwerk, restauratie en renovatie uitdagingen.

Kunnen wij u helpen met uw project?

Schroom niet om contact met ons op te nemen!
Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze in 24 uur of bel direct naar:
0487 50 37 89