Woningbouw Maasdriel en regio

Bouwbedrijf Vernooij verzorgt woningbouw in Maasdriel. We zijn gevestigd in Heerewaarden (gemeente Maasdriel) en hebben reeds vele woningbouwprojecten in de regio opgeleverd, zowel zakelijk als particulier. We vertellen u graag wat meer waar wij u van dienst mee kunnen zijn.Bouwbedrijf Vernooij verzorgt woningbouw in Maasdriel. We zijn gevestigd in Heerewaarden (gemeente Maasdriel) en hebben reeds vele woningbouwprojecten in de regio opgeleverd, zowel zakelijk als particulier. We vertellen u graag wat meer waar wij u van dienst mee kunnen zijn.
 
Nieuwbouw woning Maasdriel

Nieuwbouwprojecten Maasdriel

Wij verzorgen nieuwe woningbouw in Maasdriel en nabij gelegen gemeenten. Heeft u bijvoorbeeld een perceel gekocht en wilt u hier uw gedroomde woning laten bouwen? Dan kunnen wij dit bouwproject tot in detail realiseren. Maar ook de zakelijke sector kan bij ons terecht. Vooraf bespreken we altijd de praktische zaken zoals uw budget en bouwtijd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Nieuwbouw
Nieuwbouw woning Maasdriel
Aanbouw Maasdriel
Aanbouw Maasdriel

Woning verbouwen

U wilt uw woning in Maasdriel verbouwen en zoekt een lokale woningbouwer? Bij bouwbedrijf Vernooij hebben we sinds 2008 al diverse woningen verbouwd in Maasdriel en in haar directe omgeving. Enkele voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van een serre, het realiseren van een aanbouw of de plaatsing van een dakkapel.
Verbouw
Restauratie monumentaal pand

Restauratie, reparatie en timmerwerk

We verzorgen tevens vakkundige restauratie en reparatie. Heeft u een monumentaal pand dat gerestaureerd dient te worden, of simpelweg een kozijn dat aan vervanging toe is? Bij Bouwbedrijf Vernooij zijn we ervaren en specialist op het gebied van deze restauratie en reparatieklussen. Ook timmerwerk behoort tot onze specialiteiten. We beschikken over de juiste apparatuur, machines en vakmanschap.
Restauratie & Reparatie
Restauratie monumentaal pand
Woningbouw Maasdriel
Woningbouw Maasdriel

Gerealiseerde projecten Bouwbedrijf Vernooij

Door de jaren heen volbrachten we uiteenlopende woningbouw Maasdriel projecten, nieuwbouwproejcten, restauraties, verbouwingen en meer. Om u een indicatie van onze succesvol gerealiseerde woningbouw in de regio Maasdriel hebben we enkele van deze opdrachten uitgelicht op onze projecten pagina. Kijkt u hier eens rustig rond.
Projecten

Contacteer ons woningbouwbedrijf uit Maasdriel

Heeft u ook een woningbouw project in Maasdriel en zoekt u een betrouwbare partner voor de realisatie van uw project die bekend is met de regio? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Vernooij. We helpen u graag uw dromen waar te maken!

Neem contact met ons op
Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze in 24 uur of bel direct naar:
0487 50 37 89