Aannemer & bouwbedrijf Rossum

Aannemer en bouwbedrijf Vernooij is actief in Rossum en haar omgeving. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke werkwijze en uitstekend vakmanschap. We zijn een modern, jong, flexibel en ambitieus bedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke sector.Ervaren bouwbedrijf in Rossum 

Bouwbedrijf Vernooij is regelmatig actief als aannemer in Rossum. We werken hier met een kleine eigen bezetting en maken gebruik van een vaste groep vakbekwame onderaannemers. Dit zijn vakmannen met liefde voor hun vak. Alle onderaannemers zijn ze gecertificeerde vakmannen waarmee we samen uw persoonlijke bouwproject precies kunnen realiseren zoals u dat wilt. Neem hier alvast een kijkje bij onze gerealiseerde projecten.

Bouw- en aannemersbedrijf Rossum

Aannemersdiensten 

Ons aannemersbedrijf is breed inzetbaar voor het realiseren van diverse bouwplannen. De belangrijkste hierin zijn:
  Wat uw wensen ook zijn betreft uw nieuwbouwproject, wij voeren het uit. Door onze transparante werkwijze zorgen we ervoor dat u precies weet wat er gaande is. U komt niet voor verassingen te staan. Ook voor al uw aan- en/of verbouw wensen kunt u bij ons terecht. Mede door onze slimme inkoop en goede voorbereiding hoeft de verbouwing niet eens duur te zijn. Wij leveren kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Naast nieuwbouw en verbouw verzorgen wij ook de renovatie en restauratie van uw project. Of het nu gaat om kleine of grote projecten. Wij zijn de betrouwbare en flexibele partij voor restauratie en renovatiewerkzaamheden. Ook voor al uw timmerwerk binnen en buitenshuis kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.


Interesse in ons bouwbedrijf?

Bouwbedrijf Rossum helpt u graag bij het realiseren van uw bouwplannen in regio Rossum. Bent u benieuwd wat onze mogelijkheden zijn, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze in 24 uur of bel direct naar:
0487 50 37 89